Smart fortbildning på Electronic Environment 2018

25-26 april 2018, Kistamässan, Kista Science City

Electronic Environment är mötesplatsen för dig som vill hålla dig uppdaterad och fortsätta fortbilda dig inom elektronikmiljö. Behovet av kompetens och nya resurser inom elektronindustrin har skapat en ökad efterfrågan på utbildningar och spetskompetens. Det tar vi fasta på och stöper om vårt tidigare konferensformat till ett renodlat utbildningsformat, med workshops och heldagsutbildningar inom fyra högaktuella teknikområden.

 

Under EE 2018 har du möjlighet att medverka på följande heldagarsutbildningar:

  • EMC
  • ESD
  • Miljötålighet för elektronik
  • Internet of Things

Missa heller inte tillfället att träffa branschkollegor, välkända företag, högskolor och branschorganisationer. Här kan du utbyta erfarenheter, diskutera idéer med näringsliv, högskolor och myndigheter.

Electronic Environment 2018 – Parallellt med S.E.E 20018

EE 2018 arrangeras parallellt med Nordens största mötesplats för den professionella elektronikindustrin, Scandinavian Electronic Event, på Kistamässan. Tillsammans ger det en oerhört spännande mötesplats med stora möjligheter för intressanta möten, för såväl konferensdeltagare som utställare – en dynamisk träffpunkt för ny kunskap, nya kontakter och nya affärer. S.E.E 2018 arrangeras den 24-26 april.

 

Kistamässan ligger centralt placerad i norra Stockholm och dess närhet till flygplatserna Arlanda och Bromma skapar gynnsamma förutsättningar även för internationella kontakter. På endast 12 minuter tar du dig med pendeltåg från Kistamässan till Stockholm C. Med närhet till E4:an, tunnelbana, pendeltåg och bussar tar man sig enkelt till och från mässan oavsett destination. I direkt anslutning till Kistamässan och i närområdet finns det gott om parkeringsplatser.